Nyheter

 

Fem veckor

22.04.2020

Det går fort, nu är valparna fem veckor och de fortsätter att utvecklas som de ska. Äter bra, busar, bajsar och sover. Tesla är fortfarande med vissa stunder och kollar upp dem med lite fostran och nyfikenhet. De fick besök av Gunvor och Olle Göransson, (Kristinas mamma och pappa) igår. Det är mina släktingar som har ripmarkerna på Vemdalsskalet....

Nyfiken

17.04.2020

Måste visa den här bilden på ett gäng som plötsligt upptäckt världen utanför, när man precis fått ögon och kan gå.

Nu börjar det bli fart i valplådan. Första måltiden utan spene är serverad och det gick också bra, det fortsätter alltså att rulla på.

Nu är valparna två veckor och det börjar röra sig lite mer i valplådan. Det fungerar fortfarande mycket bra för både mamma och valpar vilket syns på valparnas hull och att det fortfarande är tyst i lådan. Alla har fått ögon och på lördag är det vägning, första avmaskningen, kloklippning och koll så att ögonen verkar bra.

Nu är valparna en vecka och allt har fungerat bra. Tesla sköter valparna lugnt och fint. De får den mat de behöver och har börjat bli runda och fasta i kroppen.

Teslas valpar

20.03.2020

Den 18:e mars fick V-skalets Tesla tio pigga och fina valpar. Valpningen gick smidigt och hon sköter valparna lugnt och fint.

Valpar

06.03.2020

Två veckor kvar, ser ut som det blir många valpar?

Tesla

25.02.2020

Nu syns det att det blir valpar. Klicka på bilden.

© 1986 V-SKALETS kennel